Kaveri 2020

HUOM! Kaveri 2020 projekti keskeytyy ja jatkuu syksyllä 2020. Mikäli olet 9. luokan oppilas ja olet ehtinyt jo valmistelemaan projektia, otathan meihin yhteyttä info@karmary.org. Muita oppilaita pyydetään toimittamaan valmis tekele joko tämän kuun aikana, tai projektin käynnistyttyä uudelleen. Tämän kuun aikana toimitetut teokset ovat autom. mukana projektin jatkuessa. Kiitos!

Karma Ry:n Kaveri 2020 on projekti jonka tarkoituksena on edesauttaa koulukiusaamisen vähentämistä alueen kouluilla. Yhdistys haastaa mukaan niin Järvenpään, Keravan kuin Tuusulankin kaikki ala- sekä yläasteet.

Projekti starttaa 24.02.2020 ja päättyy 31.03.2020. Tänä aikana koulujen oppilaat voivat osallistua projektiin valitsemallaan tavalla. Tapoja on monia, mutta jokin konkreettinen todiste tapahtuneesta tulee toimittaa meille alla olevan kaavakkeen kautta. Tekele voi olla esim. biisi, video, some-kampanja, kertaluonteinen tai toistuva teko tai mitä tahansa millä mielestäsi kiusaaminen vähenee koulussasi, miksei muuallakin. Kädet ovat vapaat ja luovuutta saa käyttää. Osallistua voit joko yksin, kaksin, ryhmänä tai vaikka koko luokkana. Max. koko osallistuvalle ryhmälle on 30 henkilöä. Projektia saa myös toteuttaa kouluajan ulkopuolella mikäli siihen ei ole opiskelun aikana mahdollisuutta. Opettajan yhteystiedot kuitenkin vaaditaan, jotta voimme olle yhteydessä palkintojen suhteen voiton osuessa kohdalle.

Projektin virallinen hashtag on #KAVERI2020 


Yhdistyksen raati valitsee kolme mielestään parasta tekelettä ja palkitsee ne seuraavasti.

1. Karma Ry:n järjestämä Disco voittajan koululla koko ala-tai yläasteen porukalle! Bileet pitävät sisällään niin musiikkia, valoja, savua kuin juotavaa ja syötävääkin!

2. Järvenpään Studio 123:n sponsoroima elokuva-ilta koko voittajan luokalle!
 Paketti sisältää pääsyn sovitusti yhteiseen iltanäytökseen sekä juoman & popcornit!

3. Lahjakortit McDonaldsiin koko voittajaporukan luokalle!

Projektiin osallistuminen tapahtuu toimittamalla meille oma tekeleesi, erillistä ilmoittautumista ei tarvita. HUOM! Ilmoitathan yhden opettajan yhteyshenkilöksi. Ilmoitettuun opettajaan ollaan yhteydessä mikäli tekele pääsee palkintosijalle.

"Lataa tiedosto" kentän kautta voit toimittaa meille pienikokoiset tiedostot. Isommat kuten videot, tulee ladata pilvipalveluun tai YouTubeen, ja lisätä linkki alla mainittuun kenttään. 

Huoltajien suostumukset toimitetaan "Valitse tiedosto" nappulan kautta. Mikäli tiedostoja on yli 5, voit lähettää ne erikseen sähköpostilla osoitteeseen info@karmary.org

Huomioithan että kaikki tekeleet julkaistaan Karma Ry:n sosiaalisen median kanavilla Facebookissa, Instagramissa & YouTubessa sekä yhdistyksen nettisivuilla. Kaikilta tekeleissä esiintyviltä oppilailta tulee toimittaa suostumus huoltajan allekirjoituksella.