Mikä on Karma Ry?

Karma Ry on Keravalle rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on levittää hyvää mieltä ja auttaa parhaaksi katsomallaan tavalla nuoria sekä vanhuksia. Käytännössä tämä tapahtuu siten, että teemme vierailuita paikallisiin vanhainkoteihin sekä nuorisotaloihin ja tuomme mukanamme sinne sopivaa ohjelmaa, järjestämme erilaisia pieniä tapahtumia ja mikä milloinkin tuntuu toteuttamisen arvoiselta.

Mistä saatte rahat toimintaa varten?

Karma Ry rahoittaa toimintansa jäsenmaksuilla, tukituotteilla, lahjoituksilla sekä erilaisilla tapahtumilla. Esim. elokuussa 2016 järjestimme "Romusta rikkaudeksi"-tapahtuman jossa kerättiin lahjoituksena tavaraa joka kaupattiin Tuusulan Femmatorilla. Kaikki tuotot tapahtumista menevät yhdistyksen toiminnan pyörittämiseen.

Miten voin liittyä jäseneksi ja mihin sitoudun?

Karma Ry:llä on runsaasti tukijäseniä. Kyseinen jäsenyys ei velvoita mihinkään ja sen hinta on 10€/kalenterivuosi. Tukijäsenenä tuet toimintaamme ja  pääset osaksi yhdistystämme. Jäseneksi voit liittyä sähköpostilla info@karmary.org tai täyttämällä tietosi "Yhteystiedot"-osiosta löytyvään kenttään. Liittymistä varten tarvitsemme koko nimesi, osoitteesi sekä sähköpostiosoitteen.

Mistä tiedän mihin rahani menevät?

Karma Ry julkaisee suht aktiivisesti tietoa toiminnastaan Facebookissa, nettisivuilla sekä Keski-Uusimaan Kumppanit-osiossa. Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin liittyen toiminnan rahoittamiseen, voit olla meihin yhteydessä "Yhteystiedot"-sivun, Facebookin tai sähköpostin kautta. Halutessani pääset myös osallistumaan tapahtumiin ja näin pääset näkemään kuinka toimimme ja mitä hankituilla varoilla tehdään.

Miksi ette tee yhteistyötä muiden yhdistyksien kanssa?

Karma Ry:n jäsenet haluavat toiminnallaan edustaa omaa visiotaan, tästä syystä perustimme oman yhdistyksen joka on meidän näköisemme ja voimme toteuttaa ideoitamme juuri niin kuin haluamme :) Tämän lisäksi olemme tehneet / tulemme tekemään paljon erilaista yhteistyötä paikallisten yrityksien, yhdistyksien, yksityishenkilöiden sekä oppilaitosten kanssa.