Kesätyö 2021

Haku on päättynyt!Karma Ry hakee yrittäjähenkistä 15-18-vuotiasta Tuusula- tai Keravalaista nuorta kehittämään yhdistyksen nuorisopuolta kesän 2021 aikana! Työhön kuuluu mm. Karma Ry:n virallisen Instagramin haltuunotto, sisällön tuottaminen, paikallisen nuorison kontaktoiminen, erilaisten gallupien järjestäminen, tulevien tapahtumien suunnitteleminen sekä ennen kaikkea, itsensä toteuttaminen!

Yhdistys maksaa työstä kertaluonteisena korvauksena 1000.00€ jonka tekijä laskuttaa yhdistykseltä valitsemallaan tavalla, esim. Ukko.fi - palvelun kautta. Palkkiosta vähennetään normaalit kulut, joihin vaikuttaa mm. tekijän veroprosentti. Projektin tarkoituksena on kehittää Karma Ry:n toimintaa paikallisten nuorten parissa, ja saada ensikäden tietoa siitä mitä nuoriso tällä hetkellä eniten tarvitsee. Projektin jälkeen yhdistyksellä on aiempaa laajempi yhteys nuorisoon omien kanaviensa kautta ja pystymme paremmin toteuttamaan sellaisia tapahtumia mitä alueella eniten kaivataan nuorison hyvinvoinnin kehittämiseksi.

Yhdistys tarjoaa tekijälle kaikki projektiin tarvittavat työkalut kuten puhelimen, kannettavan tietokoneen sekä tarvittavat ohjelmistot. Laitteet palautetaan yhdistykselle projektin päätyttyä.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva, laita vapaamuotoinen hakemus videomuodossa alla olevan kaavakkeen kautta. Videolla voit esitellä itsesi ja kertoa siitä, miten omasta mielestäsi sopisit tehtävään, loppu sisältö on itsestäsi kiinni. Emme vaadi tekijältä aiempaa kokemusta, mutta sellainen voidaan katsoa eduksi. Linkkaa siis mukaan rohkeasti Instagram (tai vastaava) profiilisi. Mikäli IG-tili on yksityinen, muista hyväksyä karmary2017 pyyntö sen saadessasi.

Odotamme sinulta aktivisuutta, omatoimisuutta ja persoonallista lähestymistapaa! Tarvittaessa käytössäsi on myös yhdistyksen oma yhteyshenkilö joka auttaa projektin toteutuksessa joten turhia paineita tästä ei kannata ottaa :) 

Työ alkaa kun sopiva henkilö on löydetty, kuitenkin aikaisintaan 07.06.2021. Työajat tekijä päättää itse, ja projektin valmistumiseen on aikaa elokuun loppuun saakka. Emme tarkkaile niinkään työtunteja, vaan enemmänkin saatuja tuloksia. Projektin tavoitteet käydään läpi vielä ennen työn alkua ja projekti päättyy kun ennalta sovitut asiat katsomaan molemmin puolin toteutuneiksi.


Mikäli videon lähettäminen ei syystä tai toisesta onnistu kaavakkeen kautta, voi lisätä viesti-kenttään videoon johtavan linkin (Esim. YouTube, OneDrive tms.)