Taiteella tukea toimintaan.

21.11.2017

Karma Ry aloitti toimintansa yli vuosi sitten ja alkuun rahoitusta ja näkyvyyttä kerättiin monin eri keinoin, yksi näistä keinoista oli tukituotteiden valmistaminen yhteistyössä Pekka Halosen Akatemian kanssa. Yhteistyön tuloksena saimme loistavia ja persoonallisia tukituotteita myyntiin ja samantyylistä linjaa oli tarkoitus jatkaa tälläkin kertaa. Kesän 2017 lopulla syntyi idea mahdollisesta taidenäyttelystä Keravan tai Tuusulan alueella siten että kaikki esillä olevat teokset huutokaupattaisiin ja saadut varat käytettäisiin yhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Näin saisimme samalla kertaa näkyvyyttä paikallisille tekijöille sekä teoksille, paikallisille kivijalkakaupoille sekä tietysti omalle toiminnallemme lähialueella. Alla hieman infoa kumppaneista joiden kanssa näyttelyä lähdettiin toteuttamaan :)Keravalainen Varjo ry on tullut tutuksi kaupunkimme alueella monista erilaisista tempauksistaan kuten musiikkitapahtumista purkukiinteistöissä, tapahtumista Keravan Kartanolla ja ennenkaikkea tuottamastaan taiteesta, siksi tuntui luonnolliselta lähestyä heitä asian tiimoilta. Varjo ry innostui ideastamme välittömästi ja suht pikaisesti heidän jäseniltään saatiin lahjoituksena suurin osa nyt nähtävillä olevista ja huutokaupattavista teoksista.

Levyikkunan ja Kenkäkingin tilat ovat toimineet noutopisteenämme tilatuille tukituotteille jo jonkin aikaa ja tuntui myös luonnoliselta tiedustella heiltä mahdollisista ikkunapaikoista näyttelyn pystyttämiseksi. Henkilökunta innostui ideasta ja saimme sisätiloista Kenkäkingin pystyttämän esittelyseinän käyttöömme ikkunapaikkojen lisäksi, loistavaa yhteistyötä paikallisilta yrityksiltä! 

Varjo ry:n lisäksi yhdistyksemme lähestyi kavereita ja tuttavia joilla tiesimme olevan taiteellista luonnetta, täten saimme myös yksityisiltä lahjoituksena muutamia loistavia teoksia. Näiden lisäksi sana tulevasta näyttelystä ehti levitä kaikesta hyssyttelystämme huolimatta ja saimme vielä muutamia lisäteoksia meille entuudestaan tuntemattomilta tekijöiltä ja täten saimme kokoon yhteensä kolmetoista teosta jotka ovat nähtävillä 21.11 - 02.12.2017 Levyikkunan sekä Kenkäkingin tiloissa järjestettävässä "Teoilla on merkitystä"-näyttelyssä.


Suuret kiitokset kaikille tämän mahdollistaneille tahoille! Kiitos Varjo ry, Janne Kohvakka, Emmi Oksa, Kimmo Saarenpää, Marjo Nurminen, Katri Leppänen, Pasi Kujala, Mika Peräkasari, Unna K, Jukka Hynynen, Teo, Peter Edellman, Kenkäkingi, Levyikkuna, Olli, Pete sekä kaikki yhdistyksen toimintaa tukeneet ja siihen osallistuneet tahot. Kiitos!


- Karma Ry